Fotbal - Liga I: UTA Arad - FC Farul Constanţa 0-0

Fotbal - Liga I: UTA Arad - FC Farul Constanţa 0-0

UTA Arad a terminat la egalitate cu Farul Constanţa, 0-0, duminică seara, pe teren propriu, într-un meci din prima etapă a Ligii I de fotbal.

Farul, la revenirea în Liga I, după fuziunea cu FC Viitorul, a obţinut un punct eroic, după ce a jucat finalul partidei în nouă oameni.

Francezul Damien Dussaut a primit al doilea cartonaş galben în min. 70, iar tânărul Gabriel Dănuleasă (18 ani) s-a accidentat grav în min. 77, la un duel cu Roger jr, într-un moment în care Gheorghe Hagi efectuase toate cele cinci schimbări. Dănuleasă, intrat pe gazon în min. 73, şi-a pierdut cunoştinţa la un o ciocnire cu fotbalistul brazilian şi a primit îngrijiri timp de cinci minute pe gazon, părăsind terenul conştient, dar cu un guler cervical şi o contuzie puternică în partea stângă a capului, fiind transportat cu ambulanţa la spital.

UTA a avut o bară în primul minut de joc, la şutul lui David Miculescu, ratând alte două ocazii bune când avea superioritate. Tordai a prins mingea şutată de Sorin Bustea (90) de la 30 de metri, iar apoi şutul din unghi al aceluiaşi Miculescu (90+5).

FC UTA Arad - FC Farul Constanţa 0-0, Arena ''Francisc Neuman'' - Arad
Cartonaş roşu: Damien Dussaut (Farul, 70).
Arbitru: Marcel Bîrsan (Bucureşti); arbitri asistenţi: Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava), Andrei Constantinescu (Bucureşti); arbitru de rezervă: Szabolcs Kovacs (Carei)
Observatori: Zoltan Szekely (Baia Mare) - CCA, Romolus Gabor (Hunedoara) - LPF
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)

Sursa foto: (c) Farul Constanța /facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...