Fotbal - Messi îi răspunde lui Ronaldo: Eu nu am simţit niciodată nevoia să plec de la Barcelona

Fotbal - Messi îi răspunde lui Ronaldo: Eu nu am simţit niciodată nevoia să plec de la Barcelona

Starul argentinian Lionel Messi a afirmat că, spre deosebire de portughezul Cristiano Ronaldo, care s-a despărţit după zece ani de Real Madrid, pentru a căuta o nouă provocare în Serie A, la Juventus Torino, el nu a simţit niciodată nevoia de a pleca de la FC Barcelona, "cel mai bun club din lume".

"Diferenţa dintre mine şi Messi este că eu am jucat la cluburi diferite şi am câştigat Liga Campionilor cu echipe diferite", a declarat recent Ronaldo.

Joi, decarul Barcelonei i-a răspuns rivalului său lusitan, într-un interviu acordat cotidianului italian Gazzetta dello Sport. "Fiecare dintre noi caută experienţe mai bune pentru el însuşi. Eu nu am simţit niciodată nevoia să plec de la cel mai bun club din lume, care este Barca", a spus Messi. "Aici, profit de fiecare antrenament, de fiecare meci şi de oraş. Este o super-experienţă, completă, şi am mereu în minte obiectivul meu aici, fără să am nevoie să merg în altă parte", a adăugat argentinianul.

În vârstă de 32 ani, Lionel Messi şi-a petrecut întreaga carieră la FC Barcelona, pentru care a marcat 604 goluri şi 692 de meciuri, fiind golgheterul all-time al acestei grupări, alături de care a cucerit în total 34 de trofee, între care 10 titluri de campion al Spaniei şi 4 Ligi ale Campionilor.
AGERRPES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale