Fotbal - Serie A: Gianluigi Buffon riscă să fie suspendat pentru blasfemie

Fotbal - Serie A: Gianluigi Buffon riscă să fie suspendat pentru blasfemie

Gianluigi Buffon, portarul echipei Juventus Torino, este anchetat pentru că a rostit cuvinte care ar putea fi considerate blasfematoare în timpul meciului de campionat din weekend cu Parma, a indicat Federaţia italiană de fotbal, potrivit AFP.

Legendarul goalkeeper, încă în activitate la 42 de ani, ar fi utilizat o expresie blasfematoare adresându-se coechipierului său Manolo Portanova, în timpul întâlnirii de sâmbătă de la Parma (4-0). O înregistrare audio a permis Federaţiei italiene să deschidă o anchetă.

Săptămâna trecută, Bryan Cristante, fundaşul lui AS Roma, a fost suspendat un meci pentru blasfemie. El a fost sancţionat pentru o înjurătură lansată după ce a înscris un autogol în meciul câştigat cu 5-1 în faţa Bolognei, a indicat Lega Serie A într-un comunicat, fără să precizeze cuvintele incriminate.
AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu; editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

4 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...