Fotbal: Absenţa antrenorului Tuchel, pozitiv la Covid-19, 'o mare provocare' pentru Chelsea în semifinala CM a cluburilor

Fotbal: Absenţa antrenorului Tuchel, pozitiv la Covid-19, 'o mare provocare' pentru Chelsea în semifinala CM a cluburilor

Absenţa antrenorului echipei engleze de fotbal Chelsea, Thomas Tuchel, depistat pozitiv la Covid-19 şi reţinut la Londra, înaintea semifinalei Cupei Mondiale a Cluburilor, miercuri cu Al Hilal, reprezintă "o mare provocare" pentru londonezi, a afirmat secundul său Zsolt Low, citat de AFP.

"Absenţa lui Thomas reprezintă o mare provocare, dar încercăm să facem cât mai bine posibil", a explicat secundul în conferinţa de presă de dinaintea meciului.

"Suntem constant în legătură cu Thomas, am făcut multe reuniuni cu el. Filmăm antrenamentele şi i le trimitem. Încercăm să facem în aşa fel ca şi cum ar fi noi, aici", a precizat Low, care împarte responsabilităţile echipei cu un alt secund, Arno Michels.

Tuchel a fost nevoit să renunţe la deplasarea echipei în Emiratele Arabe după un test pozitiv efectuat înaintea meciului din Cupa Angliei cu Plymouth (liga a treia), câştigat sâmbătă cu 2-1. Dar el s-ar putea alătura jucătorilor săi pentru o eventuală finală, sâmbătă, dacă se va dovedi negativ la un nou test.
AGERPRES (AS/autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”