Fotbal: Adrian Mihalcea (Dinamo) - Cu FCSB va fi un meci echilibrat, mi-ar plăcea să se termine cu rezultatul de la ultima întâlnire

Fotbal: Adrian Mihalcea (Dinamo) - Cu FCSB va fi un meci echilibrat, mi-ar plăcea să se termine cu rezultatul de la ultima întâlnire

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Adrian Mihalcea, a declarat, miercuri, într-un interviu postat de club pe un site de socializare, că se aşteaptă la un derby echilibrat cu FCSB, în prima manşă a semifinalelor Cupei României, şi a precizat că îşi doreşte să se încheie cu rezultatul de la ultima întâlnire, victorie cu 2-1 în etapa a 25-a a Ligii I.

"Statistica ultimelor meciuri cu FCSB ar putea fi un avantaj moral pentru noi, ţinând cont că mulţi dintre băieţii care vor juca mâine au evoluat şi în ultimele derby-uri. Dar este meci de Cupă şi întâlnim o echipă bună cu jucători de certă valoare. Trebuie să conştientizăm că derby-urile au fost întotdeauna echilibrate. Aşa că şi acesta va fi echilibrat şi mi-ar plăcea să se termine cu rezultatul de la ultima partidă", a afirmat tehnicianul.

"Nu se decide calificarea în primul meci, este dublă manşă. Indiferent de rezultatul de mâine se va juca totul până la sfârşitul celei de-a doua partide. Am putea face un prim pas spre câştigarea trofeului, dar trebuie să fim conştienţi că vom avea o luptă dură de dus şi în campionat. Mergem pe ambele fronturi. Momentan facem paşi mici şi ne dorim să reuşim să legăm victorii. Un trofeu pentru mine ar însemna extraordinar de mult ţinând cont că sunt oarecum la începutul carierei mele de antrenor. Dar nu vreau să mă gândesc atât de departe. Vreau să iau fiecare meci în parte, iar cel mai important este cel de mâine", a adăgat Mihalcea.

Antrenorul spune că jucătorii săi trebuie să uite înfrângerea cu Sepsi OSK din etapa a 5-a a play-out-ului Ligii I.

"Ţinând cont de rezultatul final al meciului cu Sepsi (scor 1-3) este clar că nu a fost startul pe care ni-l doream. Dar este extraordinar că avem meciuri din 3 în 3 zile şi avem posibilitatea să ne revanşăm sau să arătăm că tot ce s-a întâmplat cu Sepsi nu a fost decât un simplu episod. A fost o perioadă încărcată şi numai de fotbal nu s-a vorbit. Faptul că a fost depistat un caz de coronavirus printre noi nu a căzut tocmai bine. Am stat o săptămână iar apoi nu am reuşit să ne antrenăm cum ne doream, iar asta a contat foarte mult. Dar trebuie să uităm meciul cu Sepsi. Nu a fost niciun fel de ''foc'' în vestiar. A fost o răbufnire a băieţilor pentru că nu am avut o evoluţie foarte bună. Dar nu a fost scandal, ci doar discuţii bărbăteşti, normale, în sânul echipei", a precizat el.

Adrian Mihalcea speră ca echipa să înceapă să câştige pentru suporterii dinamovişti, cei care cumpără bilete virtuale la fiecare meci pentru a ajuta financiar clubul. "Suporterii sunt incredibili, fac lucruri extraordinare. De când am venit la echipă am simţit ca niciodată că sunt aproape de noi. Ţin legătura în permanenţă cu ei. Încă nu s-a terminat perioada grea prin care trece clubul. Şi poate şi din acest motiv ne dorim să reuşim împreună să câştigăm meciuri începând cu cel de mâine", a menţionat Mihalcea.

Echipa de fotbal FC Dinamo întâlneşte, joi, de la ora 20:00, pe Stadionul Dinamo din Capitală, formaţia FCSB, într-o partidă contând pentru prima manşă a semifinalelor Cupei României.
AGERPRES (V, AS-editor: Marius Ţone, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia