Fotbal: Adrian Mutu - ''Sperăm să câștigăm campionatul în sezonul următor''

Fotbal: Adrian Mutu - ''Sperăm să câștigăm campionatul în sezonul următor''

Directorul general al FC Dinamo București, Adrian Mutu, a declarat, miercuri, că speră să obțină cu jucătorii săi titlul de campion, în viitorul sezon competițional al Ligii I de fotbal.

''Sperăm să câștigăm campionatul în sezonul următor competițional, cu noul echipament în care vor juca fotbaliștii dinamoviști'', a spus fostul atacant la conferința de presă unde au fost prezentate noile echipamente ale jucătorilor dinamoviști

În continuare, el a menționat: ''Legat de tragerea la sorți din Europa League, vrem să picăm cu un adversar care să ne permită să ne calificăm mai departe. Dorim să intrăm în grupele Europa League''.

În privința primului joc din noua ediție a Ligii I, cu formația Juventus, Adrian Mutu a arătat: ''În mod evident, jucătorii lor nu au calitatea fotbaliștilor de la Dinamo București, dar trebuie să fim atenți, ei vor juca mult cu inima. Vor dori să învingă în această partidă, dar sperăm să nu avem probleme și să ne impunem pe teren''.

La conferința de presă care a avut loc la Muzeul Sportului Dinamovist, din Șoseaua ''Ștefan cel Mare'', Adrian Mutu a confirmat sosirea mijlocașului uruguayan Juan Albin: ''Îl așteptăm joi la echipă pe Albin, el va purta numărul 10. Contractul este semnat pe o durată de un an de zile, cu opțiune de cumpărare''.

La rândul său, directorul sportiv Ionel Dănciulescu a spus: ''Am lucrat foarte mult la elaborarea noilor echipamente de joc. Am ținut cont și de părerea suporterilor dinamoviști, atunci când am făcut noul echipament''.

AGERPRES (autor: Aristotel Bunescu, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...