Fotbal: Agentul de jucători Anamaria Prodan, investitor la FC Hermannstadt

Fotbal: Agentul de jucători Anamaria Prodan, investitor la FC Hermannstadt

Clubul FC Hermannstadt a anunţat, miercuri, într-un comunicat de presă postat pe site-ul său oficial, că agentul de jucători Anamaria Prodan a fost cooptat ca investitor în cadrul grupării sibiene.

"O nouă etapă pentru FCH. Venim cu informaţii de ultimă oră şi veşti bune pentru tot ce înseamnă AFC Hermannstadt şi fotbalul sibian. Cu puţine momente în urmă, finanţatorii FCH au ajuns la o înţelegere cu familia Reghecampf, care se va implica în clubul nostru atât pe plan financiar, cât şi pe plan sportiv", se arată pe site-ul citat.

Conducerea clubului anunţă de asemenea "investiţii importante pe termen lung" în cadrul parteneriatului cu Anamaria Prodan.

"FCH intră astfel într-o nouă etapă la nivel de organizare administrativă, în care se anunţă investiţii importante pe termen lung. Avem acum un suflu nou, care dă un plus valoric clubului. Ne bucură prezenţa doamnei Anamaria Prodan Reghecampf în calitate de investitor în proiectul nostru.
Sibiul are fotbal! Sibiul are #FCH!", se mai menţionează în comunicat.

Totodată, FC Hermannstadt precizează, într-un comunicat de presă remis AGERPRES, că a reziliat contractele cu preşedintele Iuliu Mureşan şi directorul sportiv Răzvan Zamfir.

"AFC Hermannstadt a reziliat astăzi pe cale amiabilă înţelegerile contractuale cu Iuliu Mureşan şi cu Răzvan Zamfir. Pe această cale, FCH le mulţumeşte pentru profesionalismul de care au dat dovadă şi pentru tot suportul adus echipei noastre", se arată în comunicat.
AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria