Fotbal: Aguero trebuie să demonstreze pe teren că vrea să rămână în continuare la Manchester City, spune antrenorul Guardiola

Fotbal: Aguero trebuie să demonstreze pe teren că vrea să rămână în continuare la Manchester City, spune antrenorul Guardiola

Antrenorul echipei de fotbal Manchester City, Pep Guardiola, spune că Sergio Aguero poate juca în continuare un rol important pentru ''cetăţeni'' după ce s-a recuperat în urma unei accidentări la genunchi, dar menţionează că acesta trebuie să demonstreze pe teren acest lucru în cazul în care va obţine un nou contract, scrie Reuters.

Aguero, care s-a alăturat lui Manchester City în 2011, este cel mai bun marcator al formaţiei din toate timpurile având 254 de goluri, dar contractul său a expirat la finele sezonului trecut şi ar putea părăsi echipa.

Aguero (32 ani) s-a accidentat grav la genunchi în luna iunie şi a revenit la echipă sâmbătă, în partida câştigată cu 1-0 în faţa lui Arsenal Londra, din Premier League . ''Sergio trebuie să arate acum, ca fiecare dintre noi, că merită să continue aici şi o poate arăta doar făcând meciuri cât mai bune, marcând goluri, apoi clubul va decide. Dacă va juca la valoarea pe care a arătat-o până acum, cu siguranţă va continua să facă parte din formaţia noastră, este un jucător de bază al angrenajului, este iubit de fani. Pentru că a lipsit mai mult timp va trebui să recupereze, să muncească, dar cu el pe teren ne vom simţi în siguranţă'', a spus Guardiola.

Manchester City se află momentan pe locul 10 în Premier League, după cinci etape, cu 7 puncte. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”