Fotbal: Al Hilal s-a despărţit de antrenorul Răzvan Lucescu

Fotbal: Al Hilal s-a despărţit de antrenorul Răzvan Lucescu

Echipa de fotbal Al Hilal din Arabia Saudită a anunţat despărţirea de antrenorul român Răzvan Lucescu, la 15 luni după ce a cucerit trofeul Ligii Campionilor Asiei sub comanda acestuia, informează Reuters.

Tehnicianul român a fost înlocuit cu brazilianul Rogerio Micale, cel care a pregătit până în prezent formaţia Under 19 a clubului saudit, după ce consiliul de administraţie al lui Al Hilal a ajuns la un acord cu Răzvan Lucescu în vederea rezilierii de comun acord a contractului acestuia, conform unui comunicat postat pe contul de Twitter al clubului.


Al Hilal şi-a exprimat, totodată, "recunoştinţa şi aprecierea" faţă de Lucescu şi secunzii săi, cărora le-a urat succes pe viitor.

Plecarea lui Răvan Lucescu vine după ce elevii săi au pierdut la limită (0-1) întâlnirea cu penultima clasată Damac FC, noua echipă a mijlocaşului român Constantin Budescu, din campionatul saudit, eşec în urma căruia Al Hilal a ajuns la cinci puncte de liderul Al Shabab, după 18 etape.

Foto: (c) STR / EPA


În vârstă de 51 ani, Răzvan Lucescu a condus echipa din Riad în 2019 la câştigarea primului său trofeu în Liga Campionilor Asiei, după o finală câştigată în faţa formaţiei japoneze Urawa Red Diamonds.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…