Fotbal: Alexandru Chipciu, împrumutat de Anderlecht la Sparta Praga pentru un sezon

Fotbal: Alexandru Chipciu, împrumutat de Anderlecht la Sparta Praga pentru un sezon

Fotbalistul român Alexandru Chipciu va evolua în noul sezon la Sparta Praga, alături de Florin Niţă, Bogdan Vătăjelu şi Nicolae Stanciu, el fiind împrumutat de la gruparea belgiană Anderlecht Bruxelles până în vara anului 2019.

"Alexandru Chipciu se alătură sub formă de împrumut pentru un an lotului echipei Sparta", a anunţat, marţi, gruparea din capitala Cehiei pe contul oficial de Twitter.

Conform site-ului oficial al clubului Anderlecht Bruxelles, Sparta Praga are opţiune de cumpărare a mijlocaşului român la finalul împrumutului.

Fotbalistul speră să îşi ajute noua echipă să reuşească performanţe cât mai mari. "Sunt fericit că am semnat cu Sparta Praga şi sper ca prin evoluţiile mele să-mi ajut noua echipa să reuşească performanţe cât mai mari. Abia aştept să îmbrac tricoul şi să intru pe teren. Perioada Anderlecht a fost una minunată pentru mine, am trăit momente de neuitat atât în campionat, unde am reuşit să câştigăm titlul şi Supercupa Belgiei, cât şi în Liga Campionilor şi Europa League. Mulţumesc clubului Anderlecht pentru încrederea pe care a avut-o în mine, iar fanilor pentru sprijinul necondiţionat", a scris Chipciu pe contul personal de Facebook.

Colegul său de la echipa naţională, Nicolae Stanciu, i-a urat bun venit lui Chipciu la Sparta Praga. "Colegi din nou. Bine ai venit, prietenul meu", a scris Nicolae Stanciu într-un mesaj postat pe Facebook.

În vârstă de 29 de ani, Chipciu se află de doi ani în lotul formaţiei Anderlecht, alături de care a câştigat un titlu şi o Supercupă a Belgiei. În cariera sa de până acum, internaţionalul român a mai evoluat la formaţiile Forex Braşov, FC Braşov, Dacia Unirea Brăila şi Steaua Bucureşti. El este al doilea român care ajunge de la Anderlecht la Sparta, după Stanciu, venit în Cehia în ianuarie.
AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

4 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...