Fotbal: Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova) a semnat pentru Galatasaray

Fotbal: Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova) a semnat pentru Galatasaray

Mijlocaşul Alexandru Cicâldău, de la Universitatea Craiova, a semnat un contract cu clubul turc de fotbal Galatasaray Istanbul, au anunţat, sâmbătă , cele două cluburi , fără a oferi detalii despre tranzacţie.

Cicâldău părăseşte echipa din Bănie după ce a evoluat trei ani în tricoul cu numărul 10, marcând 33 de goluri şi oferind 21 de pase decisive. Internaţionalul român a cucerit Cupa României şi Supercupa României în acest an cu Universitatea.

''Golgheterul nostru de la revenirea Ştiinţei pe prima scenă şi-a depus candidatura pentru un loc în galeria legendelor Universităţii Craiova'', notează clubul pe pagina de Facebook.

Născut la Medgidia, în 1997, Cicâldău şi-a început cariera de fotbalist la Academia Hagi, debutând în prima echipă a Viitorului în 2016, pentru ca în 2018 să semneze pentru Universitatea pentru suma de un milion de euro, după cum relata presa sportivă de atunci.

Cicâldău a jucat la echipa naţională la toate categoriile, punând umărul la performanţa naţionalei Under-21, care a atins semifinalele Campionatului European de tineret din 2019, obţinând şi calificarea la Jocurile Olimpice. A debut în naţionala de seniori a României pe 24 martie 2018 şi a adunat 14 selecţii şi 2 goluri.

Alexandru Cicâldău este al 14-lea fotbalist român care joacă la Galatasaray, cei mai cunoscuţi fiind Gheorghe Hagi şi Gheorghe Popescu.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Preda)

Sursa foto: Galatasaray /Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa