Fotbal: Alexandru Maxim a înscris din nou pentru echipa antrenată de Marius Şumudică

Fotbal: Alexandru Maxim a înscris din nou pentru echipa antrenată de Marius Şumudică

Echipa antrenată de românul Marius Şumudică, Gaziantep FK, a învins-o cu 2-0 acasă pe Ankaragucu într-un meci disputat marţi în etapa a 17-a a campionatului de fotbal al Turciei, primul gol fiind reuşit de Alexandru Maxim în minutul 70.

Maxim, care a jucat până în minutul 87, a marcat după o pasă a lui Muhammet Demir. Mijlocaşul român are 8 goluri în 15 meciuri în actuala ediţie a campionatului Turciei. Cenk Şahin a închis tabela în al şaselea minut de prelungire. Fundaşul Alin Toşca a fost integralist la Gaziantep şi a văzut cartonaşul galben în min. 83.

Gaziantep are o singură înfrângere în acest campionat, în prima etapă (1-3 cu Galatasaray), ajungând astfel la 15 meciuri consecutive fără eşec.

Echipa lui Şumudică a urcat provizoriu pe prima poziţie a clasamentului, cu 31 de puncte după 16 meciuri, devansând-o la golaveraj pe Beşiktaş, ce a disputat 15 meciuri. Pe locurile următoare sunt Alanyaspor, 30 p (16 j), Galatasaray, 30 p (15 j), urmată de Alanyaspor, 27 p (15 j), Fenerbahce, 29 p (15 j) etc. AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...