Fotbal: Alexandru Mitriţă are nevoie de trei zile pentru a se reface după un zbor lung cu avionul

Fotbal: Alexandru Mitriţă are nevoie de trei zile pentru a se reface după un zbor lung cu avionul

Internaţionalul român Alexandru Mitriţă afirmă că s-a obişnuit cu zborurile lungi cu avionul după ce s-a transferat în SUA, la New York City FC, chiar dacă are nevoie de trei zile pentru a se reface după o astfel de călătorie.

"Vă daţi seama că oboseala încă există, dar deja m-am obişnuit cu zborurile foarte lungi şi mâine voi fi bine. Este un drum foarte lung, trebuie să stai foarte mult şi în aeroport şi în avion, dar de fiecare dată îmi găsesc câte o ocupaţie. Turbulenţele nu-mi plac deloc, am o problemă mare când aterizăm. După un zbor cum e acesta de 14 ore am nevoie de 2-3 zile să fiu bine. Şi aseară am dormit bine, deci nu se pune problema de mai mult de trei zile", a spus Mitriţă într-un interviu pentru site-ul oficial al FRF.

Cel mai greu zbor pe care l-a avut în campionatul Statelor Unite a fost până la Los Angeles, de 6 ore, cu diferenţă de fus orar de 3 ore: "Am zburat la Los Angeles, un zbor de 6 ore şi o diferenţă de fus orar de 3 ore. Când eram copil îmi doream să zbor cu avionul dar după zboruri SUA-România, când o să mă las de fotbal nu o să-mi mai doresc să zbor. Îmi e foarte greu să dorm în avion, chiar nu îmi place".

Echipa naţională a României întâlneşte selecţionata Islandei, la 8 octombrie, de la ora 21:45, la Reykjavik, în semifinala play-off-ului pentru EURO 2020. În cazul unui succes în Islanda, reprezentativa României va disputa pe 12 noiembrie, în deplasare, finala play-off-ului EURO, cu Bulgaria sau Ungaria.
AGERPRES (AS, V-autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...