Fotbal: Alibec (FCSB) - Azi am jucat slab, sunt supărat că nu mai reușesc să marchez

Fotbal: Alibec (FCSB) - Azi am jucat slab, sunt supărat că nu mai reușesc să marchez

Fotbalistul echipei FCSB, Denis Alibec, a declarat, duminică seara, că în partida cu Dinamo, câștigată cu 1-0, a jucat slab și de aceea a fost înlocuit de antrenorul Nicolae Dică în minutul 46, precizând că este supărat că nu reușește să marcheze.

"Azi antrenorul m-a schimbat. Am jucat slab și m-a schimbat pur și simplu. Nu prea sunt în formă după cum se vede, sper să îmi revin. Normal că sunt supărat că nu mai reușesc să marchez sau să dau pase de gol. Mă întreb și eu ce îmi lipsește ca să marchez ca la Astra, probabil că trebuie să muncesc mai mult. Sper să îmi revin. Poate în meciurile din cupele europene sunt mai multe spații, iar acest lucru mă avantajează mai mult. În România toate echipele se închid cu noi și joacă minge lungă, nu prea am pe unde să trec. Mă bucur că am câștigat azi, am făcut un joc bun. Ei nu prea au avut ocazii mari, e o victorie meritată. Dinamo nu ne-a pus probleme foarte mari", a spus el.

Alibec a recunoscut că nu se aștepta ca Budescu să rateze penalty-ul din minutul 77. "Îmi pare rău pentru Budi că a ratat. Eu când am văzut că e penalty chiar mă bucuram că facem 2-0. Sincer nu mă așteptam ca el să rateze. Eu nu l-am văzut pe Budescu să rateze 11 metri, cred că e prima oară pentru el", a menționat Alibec.

Echipa de fotbal FCSB a câștigat cu scorul de 1-0 partida cu formația Dinamo disputată, duminică seara, pe Arena Națională din București, în cadrul etapei a 12-a a Ligii I.

AGERPRES (editor: Marius Țone, editor online: Daniela Juncu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”