Fotbal: Am fi meritat un punct cu România, a declarat selecţionerul Austriei

Fotbal: Am fi meritat un punct cu România, a declarat selecţionerul Austriei

Selecţionerul echipei de fotbal a Austriei, germanul Franco Foda, a declarat că formaţia pe care o pregăteşte ar fi meritat un punct în meciul cu România, pierdut cu scorul de 2-3, luni seara, la Klagenfurt, în Liga Naţiunilor la fotbal.

"Am început rău meciul. Am meritat golul egalării şi ar fi trebuit să preluăm conducerea pe tabelă. Apoi am făcut greşeli individuale. Am fi meritat un punct. Nu punem presiune pe noi să câştigăm fiecare meci'', a declarat Foda după meci, citat de site-ul UEFA.

La rândul său, portarul Alexander Schlager a spus: "Am adormit în primele minute şi din nefericire am fost conduşi. Am reacţionat bine şi am egalat, întorcând sensul jocului. Apoi am primit două goluri pe care nu trebuia să le luăm, dintr-o fază fixă şi după o greşeală individuală. Trebuie să jucăm mai bine data viitoare."

Căpitanul echipei Austriei, Julian Baumgartlinger, a apreciat că România a fost o echipă eficientă: "Finalizarea noastră a suferit. România a fost o echipă foarte eficientă şi a acceptat cadourile noastre. Totul e încă deschis în grupă. Sper că vom recupera unii jucători pentru meciurile din octombrie."

Fundaşul Martin Hinteregger a declarat că golurile primite de echipa sa au venit în momente nepotrivite: "Per total, am controlat jocul. Nu ştiu cum au marcat trei goluri. Cred că am făcut un joc bun, dar golurile au venit în momente nepotrivite. România poate juca doar când conduce - şi au făcut asta în cea mai mare parte a jocului."

Naţionala de fotbal a României a învins echipa Austriei cu scorul de 3-2 (1-1) , luni seara, pe Woerthersee Stadion din Klagenfurt, în Grupa 1 din Liga B a Ligii Naţiunilor.

Tricolorii au făcut un meci foarte bun şi au reuşit să câştige în faţa favoritei grupei prin golurile marcate de Denis Alibec (3), Dragoş Grigore (51) şi Alexandru Maxim (70), respectiv Christoph Baumgartner (17), Karim Onisiwo (81).
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…