Fotbal american: Super Bowl-ul 2022, cel mai vizionat din ultimii cinci ani în SUA

Fotbal american: Super Bowl-ul 2022, cel mai vizionat din ultimii cinci ani în SUA

Ediţia 2022 a Super Bowl-ului, câştigată duminică de Los Angeles Rams în faţa formaţiei Cincinnati Bengals ( 23-20 ), a înregistrat un număr mediu de telespectatori de 112,3 milioane în Statele Unite, acesta fiind cel mai bun rezultat din ultimele cinci ediţii ale partidei care are ca miză trofeul Vince Lombardi, rezervat campioanei Ligii profesioniste de fotbal american (NFL), informează EFE.

Reţeaua NBC, care difuzează Super Bowl-ul în SUA, a avut o medie de 101,1 milioane de telespectatori în faţa micilor ecrane şi 11,2 milioane de urmăritori pe platformele online, conform ultimelor date furnizate de NFL.

Rams a obţinut victorie printr-un touchdown reuşit de Cooper Kupp cu 85 de secunde înainte de finalul jocului, după ce Bengals a condus cu 20-16.

Aceasta este cea mai bună medie de telespectatori de la ediţia 2017 a Super Bowl-ului, în care New England Patriots a învins formaţia Atlanta Falcons, meci urmărit de 113,7 milioane de fani.

Super Bowl-ul 2021, câştigat de Tampa Bay Buccaners, a avut cu 10% mai puţin telespectatori faţă de de meciul disputat anul acesta pe stadionul SoFi din Los Angeles.

Spectacolul muzical desfăşurat în pauza meciului dintre Rams şi Bengals, susţinut de artişti hip hop precum Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem sau 50 Cent, a înregistrat de asemenea o medie impresionantă de 103,4 milioane de telespectatori.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...