Fotbal: Amicalul Under-21 România - Anglia, anulat după 2 cazuri pozitive de Covid-19 în lotul britanicilor

Fotbal: Amicalul Under-21 România - Anglia, anulat după 2 cazuri pozitive de Covid-19 în lotul britanicilor

Partida amicală pe care echipa naţională de tineret Under-21 a României urma să o dispute, vineri, la Bucureşti, cu selecţionata similară a Angliei a fost anulată din cauza a două cazuri de Covid-19 depistate în lotul britanicilor, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

"Amicalul cu Anglia a fost anulat după apariţia a două cazuri pozitive în tabăra englezilor. Partida România U21 - Anglia U21, programată vineri, 3 septembrie, pe stadionul Steaua, nu se va mai disputa. Meciul a fost anulat după ce în delegaţia englezilor au fost depistate două cazuri pozitive la testarea Covid-19 premergătoare deplasării în România", se arată în comunicatul postat pe site-ul citat.

Echipa naţională U21 a României, urma să întâlnească, vineri, de la ora 21:00, pe Stadionul Steaua din Capitală, selecţionata similară a Angliei într-o partidă amicală, care consemna debutul selecţionerului Florin Bratu în funcţie. Astfel, naţionala Under-21 va disputa doar unul dintre meciurile programate, pe 7 septembrie, de la ora 21:00, pe Stadionul ''Anghel Iordănescu'' din Voluntari, cu reprezentativa de tineret a Georgiei.

România şi Georgia vor găzdui împreună turneul final al Campionatului European Under-21 din 2023, cele două echipe fiind calificate automat.
AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 „Dacă nu face față, poate să vină cu un coleg” / Săpunaru, umilit puțin de o fană a Rapidului...

2 Bianca Censori a făcut din nou furori în Italia...

3 Așa o fi? /

4 VIDEO „N-ai față pentru mașina aia”, „De unde ai avut banii?”

5 De citit...