Fotbal: Anghel Iordănescu - ''Mă interesează rezultatele meciurilor cu Lituania și Spania''

Fotbal: Anghel Iordănescu - ''Mă interesează rezultatele meciurilor cu Lituania și Spania''

Selecționerul Anghel Iordănescu a declarat, luni, la Centrul de Fotbal Mogoșoaia, că este interesat de rezultatele meciurilor amicale ale României cu Lituania și Spania.

''Mă interesează rezultatele meciurilor cu Lituania și Spania. Suntem în fața a două jocuri importante pentru toată lumea. Am convocat 25 de jucători, dar încă nu au sosit toți. Duminică am făcut un antrenament cu doar 10 jucători. Lituania este un adversar imprevizibil, are 4 debutanți și 14 jucători care sunt la echipe din străinătate. Spania este Spania. Campioană mondială și europeană, are jucători de mare valoare'', a spus Iordănescu.

În continuare, el a precizat: ''Avem multe probleme legate de program, dar și probleme de sănătate: ''Torje vine după o viroză, o răceală, iar Sepsi are miozită, dureri la picior. Avem multe probleme care trebuie soluționate în timp foarte scurt''.

Iordănescu s-a referit și la două aspecte asupra căruia nu dorește să revină, turneul din Turcia și raporturile cu LPF: ''Stagiul de pregătire din Turcia îl consider un eveniment încheiat și neplăcut, pentru că toți jucătorii au dreptul să vină la națională, atunci când sunt chemați. Despre LPF, staff-ul echipei naționale nu și-a dorit decât 7 zile de vacanță pentru jucători, după cel mai greu program competițional intern''.

Despre programul viitor de pregătire al echipei naționale de fotbal a României, Iordănescu a anunțat că sunt discuții pentru două meciuri amicale, în Italia, cu naționalele Congo și Ucrainei, înaintea meciului cu Georgia.

Lotul convocat de selecționerul Anghel Iordănescu:
portari — Ciprian Tătărușanu (Fiorentina), Costel Pantilimon (Watford), Silviu Lung (Astra Giurgiu);
fundași — Cristian Săpunaru (Pandurii Târgu Jiu), Alexandru Mățel (Dinamo Zagreb), Vlad Chiricheș (SSC Napoli), Dragoș Grigore (Al Sailiya), Valerică Găman (Astra Giurgiu), Cosmin Moți (Ludogoreț), Steliano Filip (Dinamo), Laszlo Sepsi (FC Nurnberg);
mijlocași — Mihai Pintilii (FC Steaua), Ovidiu Hoban (Hapoel Be'er Sheva), Adrian Ropotan (Pandurii Târgu Jiu), Adrian Popa (FC Steaua), Gabriel Torje (Osmanlispor), Florin Tănase (FC Viitorul), Lucian Sânmărtean (Al Ittihad), Nicolae Stanciu (FC Steaua);
atacanți — Claudiu Keșeru (Ludogoreț), Florin Andone (Cordoba), Raul Rusescu (Osmanlispor), Bogdan Stancu (Genclerbirligi), Ioan Hora (Pandurii Târgu Jiu), Andrei Ivan (CSU Craiova).

Echipa națională a României va disputa partide amicale cu Lituania, în 23 martie, de la ora ora 20,00, pe stadionul "Marin Anastasovici" din Giurgiu, și Spania, la 27 martie, de la ora 21,45, pe Cluj Arena.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani