Fotbal: Antrenorul Cristiano Bergodi şi-a prelungit contractul cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Fotbal: Antrenorul Cristiano Bergodi şi-a prelungit contractul cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Antrenorul italian Cristiano Bergodi va rămâne la conducerea echipei de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi în sezonul următor, el semnând, luni, prelungirea contractului cu gruparea covăsneană până în vara anului 2023.

"Clubul Sepsi OSK anunţă că a ajuns la un acord cu antrenorul Cristiano Bergodi pentru prelungirea contractului, care era scadent în vara acestui an. Cristiano Bergodi antrenează echipa Sepsi OSK din octombrie 2021 şi a semnat un nou contract valabil pe un an cu clubul nostru, cu opţiune de prelungire. Îi urăm mult succes în continuare pe banca echipei noastre", anunţă gruparea Sepsi OSK pe pagina oficială de Facebook.

În vârstă de 57 de ani, Bergodi a fost instalat la conducerea tehnică a formaţiei din Sfântu Gheorghe la 8 octombrie 2021, el înlocuindu-l la momentul respectiv pe antrenorul Leo Grozavu.

În cariera sa, Cristiano Bergodi a mai pregătit echipe precum Universitatea Craiova, FC Voluntari, Modena, ASA Târgu Mureş, Rapid Bucureşti, Brescia, Pescara, FCSB, Poli Iaşi, CFR Cluj sau FC Naţional.
AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...