Fotbal: Antrenorul echipei Bayern Munchen, optimist în privinţa negocierilor cu Robert Lewandowski

Fotbal: Antrenorul echipei Bayern Munchen, optimist în privinţa negocierilor cu Robert Lewandowski

Antrenorul echipei germane de fotbal Bayern Munchen, Julian Nagelsmann, a anunţat că discuţia iniţială dintre conducătorii clubului şi atacantul Robert Lewandowski a fost pozitivă, însă nu s-a ajuns deocamdată la un acord în privinţa prelungirii contractului golgheterului polonez, informează DPA.

"Am întrebat deja dacă a fost o conversaţie bună. Cu siguranţă a fost. Însă nu este nimic de anunţat în nicio direcţie. Poziţia mea nu s-a schimbat, aşa că vrem cu siguranţă să-l păstrăm şi cu siguranţă doresc să-şi prelungească înţelegerea", a declarat vineri Nagelsmann.

Contractul lui Robert Lewandowski cu gruparea de pe Allianz Arena expiră în 2023, însă oficialii lui Bayern au exclus varianta unei vânzări a polonezului în această vară, pe fondul zvonurilor referitoare la o posibilă plecare a acestuia la FC Barcelona.

Bayern Munchen a anunţat marţi prelungirea cu un sezon, până în 2024, a contactului atacantului german Thomas Muller, iar acum se aşteaptă ca portarul Manuel Neuer şi extrema Serge Gnabry, ale căror acorduri expiră tot în vara viitoare, să semneze la rândul lor noi înţelegeri cu gigantul bavarez.

"A fost foarte important faptul că Muller şi-a prelungit contractul. Acest lucru va transmite un semnal pozitiv pentru oameni, atât din cadrul clubului, cât şi din afara sa. Ar putea însemna că alţii îi vor urma acum exemplul. Sunt foarte fericit pentru asta", a mai spus Nagelsmann.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro