Fotbal: Antrenorul echipei Olympiakos, Oscar Garcia, lovit de un obiect aruncat din tribune la derby-ul cu PAOK

Fotbal: Antrenorul echipei Olympiakos, Oscar Garcia, lovit de un obiect aruncat din tribune la derby-ul cu PAOK

Echipa Olympiakos Pireu a părăsit stadionul din Salonic, unde urma să întâlnească formaţia PAOK Salonic, antrenată de românul Răzvan Lucescu, duminică, în campionatul de fotbal al Greciei, după ce antrenorul său Oscar Garcia a fost lovit la faţă de un obiect aruncat din tribune, informează AFP.

În timpul ieşirii de pe stadion, fanii lui PAOK s-au ciocnit cu poliţia, care a replicat cu gaze lacrimogene.

"Mi-am luat echipa şi am plecat. La revedere", a afirmat vicepreşedintele clubului Olympiakos Pireu, Savvas Theodoridis, către arbitrul Alexandros Aretopoulos.

Oscar Garcia, fost antrenor al echipei franceze AS Saint-Etienne, a fost transportat la spital, cu o buză spartă şi plângându-se de ameţeli, după ce a primit o rolă de hârtie igienică în faţă, conform presei elene.

Tehnicianul spaniol a fost dus la spital sub supravegherea poliţiei, iar responsabilii medicali nu au făcut niciun comentariu privind starea de sănătate.

"Este evident că Olympiakos a venit cu acest ţel în minte, să anuleze meciul. De 30 de ani ne provoacă. Ei au venit pentru a ţipa şi pentru a provoca", a denunţat, la rândul său, Kyriakos Kyriakos, directorul de comunicare al clubului PAOK.

PAOK Salonic, liderul campionatului cu 9 puncte avans în faţa lui Olympiakos, locul 3, ar putea pierde la masa verde meciul în urma unei sancţiuni.

Campionatul Greciei este perturbat în ultimii ani de violenţa suporterilor. Cel mai recent episod de acest gen datează din urmă cu 15 zile, când Olympiakos a pierdut trei puncte la masa verde şi a primit o amendă de 90.000 de euro după invadarea terenului de către fanii săi în urma înfrângerii suferite în faţa lui AEK Atena (1-2). AGERPRES (autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Încep să apară dezvăluirile „hard” despre „fratele” Tate în presa tabloidă britanică

2 Pesedistul Bădălău despre șefa CNI: Fă, mânca-mi-ai …(cuvânt obscen)…dacă nu te calc în picioare, dacă nu îmi dai sala de sport.”

3 Cea mai tare imagine cu noul președinte al Cehiei!

4 Amantlâc cu iz de telenovelă / Oana Zăvoranu a chemat Poliția acasă, după ce a descoperit ce face Ashraf

5 Foarte interesant!