Fotbal: Antrenorul echipei Olympiakos, Oscar Garcia, lovit de un obiect aruncat din tribune la derby-ul cu PAOK

Echipa Olympiakos Pireu a părăsit stadionul din Salonic, unde urma să întâlnească formaţia PAOK Salonic, antrenată de românul Răzvan Lucescu, duminică, în campionatul de fotbal al Greciei, după ce antrenorul său Oscar Garcia a fost lovit la faţă de un obiect aruncat din tribune, informează AFP.

În timpul ieşirii de pe stadion, fanii lui PAOK s-au ciocnit cu poliţia, care a replicat cu gaze lacrimogene.

"Mi-am luat echipa şi am plecat. La revedere", a afirmat vicepreşedintele clubului Olympiakos Pireu, Savvas Theodoridis, către arbitrul Alexandros Aretopoulos.

Oscar Garcia, fost antrenor al echipei franceze AS Saint-Etienne, a fost transportat la spital, cu o buză spartă şi plângându-se de ameţeli, după ce a primit o rolă de hârtie igienică în faţă, conform presei elene.

Tehnicianul spaniol a fost dus la spital sub supravegherea poliţiei, iar responsabilii medicali nu au făcut niciun comentariu privind starea de sănătate.

"Este evident că Olympiakos a venit cu acest ţel în minte, să anuleze meciul. De 30 de ani ne provoacă. Ei au venit pentru a ţipa şi pentru a provoca", a denunţat, la rândul său, Kyriakos Kyriakos, directorul de comunicare al clubului PAOK.

PAOK Salonic, liderul campionatului cu 9 puncte avans în faţa lui Olympiakos, locul 3, ar putea pierde la masa verde meciul în urma unei sancţiuni.

Campionatul Greciei este perturbat în ultimii ani de violenţa suporterilor. Cel mai recent episod de acest gen datează din urmă cu 15 zile, când Olympiakos a pierdut trei puncte la masa verde şi a primit o amendă de 90.000 de euro după invadarea terenului de către fanii săi în urma înfrângerii suferite în faţa lui AEK Atena (1-2). AGERPRES (autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cu cine și-o trage Dana Budeanu

2 Prefectul Clujului, soţia şi baieţelul de nouă luni, diagnosticaţi cu COVID-19 / Prefectul: Gândiți-vă de două o…

3 Cine este românca depistată pozitiv la coronavirus în insula Creta

4 După șase luni de coronavirus: 5 întrebări la care oamenii de știință încă nu au răspunsul

5 De citit / Un profesor american spune adevărul despre șobolanul pe care Dragnea îl admira și căruia i-a dat chei…