Fotbal: Antrenorul Marco Rose (Borussia Moenchengladbach), la Borussia Dortmund din sezonul viitor

Fotbal: Antrenorul Marco Rose (Borussia Moenchengladbach), la Borussia Dortmund din sezonul viitor

Antrenorul echipei Borussia Moenchengladbach, Marco Rose, va pleca la sfârşitul sezonului pentru a se alătura rivalei Borussia Dortmund, scrie Reuters.

Rose, care a condus-o pe Gladbach în Liga Campionilor în acest sezon, a activat o clauză din contractul său pentru a părăsi clubul mai devreme.

''Din păcate, Rose a decis să activeze o clauză din contractul său, care se încheia în 2022, pentru a trece în această vară la Borussia Dortmund'', a afirmat Max Eberl, directorul sportiv al lui Gladbach.

Presa sportivă din Germania l-a indicat pe Rose ca posibil succesor al lui Lucien Favre încă din decembrie, acesta din urmă fiind demis din cauza rezultatelor nemulţumitoare ale echipei din Dortmund, şi în condiţiile în care secundul Edin Terzic pregăteşte acum formaţia ca interimar.

Marco Rose a venit la Moenchengladbach în sezonul trecut de la Red Bull Salzburg, din Austria. El a terminând cu Borussia pe locul 4 în Bundesliga şi a reuşit calificarea în optimile Ligii Campionilor.

În prezent, Borussia Moenchengladbach este pe locul 7 în Bundesliga, cu 33 puncte după 21 etape, la 11 puncte în urma liderului Bayern Munchen.

Borussia Dortmund este pe 6, cu acelaşi număr de puncte. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /