Fotbal: Antrenorul Marius Şumudică şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj

Fotbal: Antrenorul Marius Şumudică şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj

Conducerea clubului CFR 1907 Cluj şi antrenorul Marius Şumudică au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului, a anunţat campioana României la fotbal, sâmbătă seara, pe site-ul său oficial.


''Deşi echipa se află pe primul loc în campionat, ambiţiile conducerii privind parcursul european din acest sezon erau altele. În acest sens, pentru binele clubului, cele două părţi implicate au decis, de comun acord, să înceteze colaborarea. Îi mulţumim tehnicianului pentru munca depusă la clubul nostru şi îi dorim multă baftă mai departe în carieră!'', se arată în comunicat.

CFR Cluj a câştigat toate cele şase partide jucate în acest sezon în Liga I, dar a pierdut Supercupa României (la loviturile de departajare, cu Universitatea Craiova), fiind eliminată pe rând din Liga Campionilor şi din Europa League. CFR va juca totuşi în grupele Europa Conference League, într-o grupă cu AZ Alkmaar, FK Jablonec şi Randers FC.

Totodată, clubul şi-a cerut scuze public tuturor suporterilor, jucătorilor, partenerilor noştri, reprezentanţilor mass-media, tuturor celor care fac parte din familia CFRistă, ''pentru incidentul petrecut între câţiva dintre oficialii clubului nostru la finalul jocului din UEFA Europa League''.

''Suntem Campioana României din ultimele 4 sezoane, un club puternic care a făcut cinste oraşului nostru şi ţării de fiecare dată când a evoluat în Europa, iar astfel de incidente NU ne caracterizează. Ne delimităm de astfel de acţiuni care nu ne onorează şi nu fac cinste unui club de anvergura CFR-ului. Conflictul iscat la stadion nu are nicio legătură cu rezultatul meciului de joi seară şi nu umbreşte incontestabilele performanţe sportive ale echipei noastre din ultimii ani. Problemele existente între persoanele implicate au fost de natură personală şi era normal să fie rezolvate într-un alt mod. În încheiere, vrem să vă asigurăm că incidentul petrecut joi seară face obiectul unei anchete interne, urmând să luăm măsurile care se impun împotriva persoanelor responsabile pentru a limita efectele acestui eveniment nefericit'', se arată în acest comunicat.

Clubul nu pomeneşte nimic de incidentele de vineri dimineaţa, când antrenorului Şumudică i-a fost refuzat accesul în stadion pentru un antrenament şi nici despre viitorul antrenor al echipei.

Şumudică a fost numit în funcţie la CFR pe 2 iunie.

Duminică, în etapa a şaptea, FC CFR 1907 Cluj o va întâlni pe FCSB, pe Stadionul ''Dr. Constantin Rădulescu'' din Cluj-Napoca (21:00).
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale