Fotbal: Antrenorul Mircea Lucescu s-a vaccinat anti-COVID

Fotbal: Antrenorul Mircea Lucescu s-a vaccinat anti-COVID

Antrenorul echipei Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, s-a vaccinat miercuri împotriva COVID-19, la clădirea de birouri a fostului acţionar al FC Rapid, George Copos, tehnicianul afirmând că este o responsabilitate a fiecărui om.

"Cred că toată lumea ar trebui să îşi dea seama că este un moment în care trebuie să facem pasul acesta. Nu putem să ne întoarcem din nou în timp, pentru că nu se ştie când va veni al patrulea val, sau al cincilea, sau alte forme de COVID. Deci este absolut necesar pentru a putea fi unii alături de ceilalţi, să avem posibilitatea să discutăm, să vorbim să ne îmbrăţişăm, să fim oameni, pentru că în pandemie nu am fost oameni normali. Cred că este absolut obligatoriu până la urmă, este o chestiune de responsabilitate a fiecăruia dintre noi, mai ales dacă ne şi propunem să călătorim, să intrăm în contact cu alte persoane, a declarat Mircea Lucescu.

În vârstă de 76 de ani, Lucescu a afirmat că nu se teme de eventuale reacţii adverse în urma administrării serului.

"Nu m-am temut de efecte adverse. Ce se poate întâmpla? La orice vaccin, şi la cele pe care le-am făcut la câţiva ani existau reacţii, sunt chestii absolut normale", a mai spus tehnicianul.

Mircea Lucescu a venit împreună cu soţia sa, Nelly, şi a fost întâmpinat la centrul de vaccinare de fostul acţionar al FC Rapid, George Copos.
AGERPRES (A-autor: Adrian Ţone, editor: Teodor Ciobanu, editor online: Ada Vîlceanu) 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 „M-au sunat de la bancă să spun de unde provin banii” / Câți bani încasează lunar Bianca Drăgușanu

3 VIDEO Geoană, filmat după ce s-ar fi urcat băut la volan. Poliția Rutieră a deschis o anchetă

4 Jocurile de culise din PNL / Cele patru nume cu care Cîțu va împărți puterea la vârful partidului

5 ULTIMA ORĂ Răzbunare în stil mafiot! Atacul s-a produs pe șoseaua București-Ploiești