Fotbal: Antrenorul Mircea Rednic și-a prelungit contractul cu Excel Mouscron

Fotbal: Antrenorul Mircea Rednic și-a prelungit contractul cu Excel Mouscron

Antrenorul român Mircea Rednic și-a prelungit contractul cu echipa belgiană de fotbal Royal Excel Mouscron, pe care o va pregăti astfel și în sezonul viitor, a anunțat miercuri site-ul oficial al clubului.

Venit în decembrie la Mouscron, Rednic a reușit o spectaculoasă salvare de la retrogradare, în ultima etapă a sezonului regulat. Tehnicianul avea contract cu Mouscron până la finalul actualei stagiuni.

"Împărtășind o viziune sportivă adaptată, suntem siguri că ne va ajuta să construim un nucleu competitiv pentru sezonul viitor. O decizie privind staff-ul tehnic ar urma să fie luată zilele viitoare", a afirmat clubul Mouscron.

La echipa belgiană, Rednic l-a avut secund pe Mihai Teja, iar printre jucători s-au aflat fundașul Cristian Manea și atacantul lituanian Deivydas Matulevicius, fost jucător la Pandurii Târgu Jiu și FC Botoșani.

Rednic, în vârstă de 55 de ani, le-a mai antrenat în Belgia pe Standard Liege (2012-2013) și Gent (2013-2014). Fostul internațional român a jucat în această țară la Standard (1991-1996) și Sint-Truidense (1996-1997).

AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu; editor: Mihai Țenea, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 O nouă arestare la vârf în Rusia