Fotbal: Antrenorul Răzvan Lucescu a revenit la PAOK Salonic

Fotbal: Antrenorul Răzvan Lucescu a revenit la PAOK Salonic

Clubul grec de fotbal PAOK Salonic a anunţat, miercuri, că tehnicianul român Răzvan Lucescu va antrena echipa din sezonul viitor, după ce a scris istorie cu alb-negrii.

''Generalul s-a întors'' titrează site-ul clubului din Salonic, care precizează că Lucescu a semnat un contract pe trei ani.

 ''Îi urmă bun venit celui mai de succes antrenor din istoria modernă a lui PAOK şi îi dorim şi mai mult succes în noul său mandat!'', transmite clubul.

PAOK a anunţase, anterior, că uruguayanul Pablo Garcia nu va continua la club. El pregătea formaţia din Salonic din 30 octombrie.

Răzvan Lucescu a pregătit-o pe PAOK în perioada 2017-2019, câştigând două Cupe ale Grecii şi un titlu de campion. Lucescu a antrenat-o apoi pe Al Hilal Riad, cu care a câştigat Liga Campionilor Asiei.

PAOK a încheiat sezonul regular pe patru în Superliga elenă, cu 47 puncte, după Olympiakos Pireu, 67 puncte, Aris Salonic, 51 puncte, AEK Atena, 48 puncte, dar a terminat play-off-ul pe locul secund, cu 64 de puncte, după Olympiakos (90 puncte). PAOK a reuşit, totuşi, să câştige Cupa Greciei, după 2-1 în finala cu Olympiakos.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dădârlat)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Piggy își bate la propriu joc de voi gâștele” / Oana Zăvoranu șterge pe jos cu Oana Roman

2 De citit / Cât ne costă prostia și ticăloșia politicienilor care ne conduc

3 Fotografia asta a strâns 2,3 milioane de aprecieri în doar 15 ore

4 JO 2020, canotaj / Fetele de aur ale României, o nouă cursă entuziasmantă!

5 Amănunte picante despre firma pe care Clotilde Armand a adus-o în locul Romprest