Fotbal: ''Antwerp va putea conta pe organizarea ireproşabilă a lui Ladislau Boloni'' (presă)

Fotbal: ''Antwerp va putea conta pe organizarea ireproşabilă a lui Ladislau Boloni'' (presă)

"Antwerp va putea conta pe organizarea ireproşabilă a lui Ladislau Boloni" în noua ediţie a campionatului Belgiei, a estimat luni site-ul walfoot.be, cu şase zile înainte ca echipa tehnicianului român să joace la Charleroi în prima etapă.

"Vreau să fiu campion, ca întotdeauna", a spus de curând Boloni, care pregăteşte din vara anului trecut echipa, ce a fost una din revelaţiile ultimului sezon.

În opinia site-ului citat, pentru Antwerp va fi greu, dar nu imposibil să se califice în play-off-ul pentru primele şase locuri.

walfoot.be a discutat punctele forte ale echipei: "La fel ca în sezonul trecut, Antwerp va putea conta pe organizarea ireproşabilă a lui Ladislau Boloni pentru a fi una dintre cele mai solide echipe ale campionatului. Forţă, impact, rigoare: lotul lui Antwerp nu este lipsit de aceste lucruri. Rămâne de văzut dacă, odată ce s-a dus efectul de surpriză, Antwerp poate rivaliza în continuare cu echipele de top".

La capitolul puncte slabe, site-ul scrie: "Antwerp a înscris doar 38 de goluri în sezonul trecut, iar plecările lui Ardaiz şi Oulare riscă să complice şi mai mult lucrurile. Jonathan Bolingi
vine pentru a corecta acest defect, dar stilul de joc al echipei rămâne în orice caz puţin compatibil cu un festival de goluri. Pe antepenultimul loc la capitolul goluri marcare în sezonul trecut, Antwerp va trebui să reuşească mai mult..."

"Plecarea lui Alexander Corryn, întors la Mechelen, este o lovitură puternică, la fel ca plecarea lui Sebastien Siani şi cele ale lui Ardaiz şi Oulare, care fuseseră împrumutaţi. Sosirile de jucători nu s-au încheiat însă, iar Jonathan Bolingi, Daniel Opare şi Simen Juklerod pot avea un aport important, fără a lua în calcul probabila venire a lui Ryota Morioka. Rămâne ca maioneza să se lege."
AGERPRES (editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...