Fotbal: Arbitrul israelian Orel Grinfeld va conduce semifinala România - Germania, la Campionatul European Under-21

Fotbal: Arbitrul israelian Orel Grinfeld va conduce semifinala România - Germania, la Campionatul European Under-21

Arbitrul israelian Orel Grinfeld a fost delegat să conducă meciul dintre selecţionatele României şi Germaniei, din semifinalele Campionatului European de fotbal Under-21 din Italia şi San Marino, programat joi, de la ora 19:00, pe Stadionul ''Renato Dall'Ara'' din Bologna, potrivit site-ului UEFA.

Arbitri asistenţi vor fi compatrioţii săi Roy Hassan şi Idan Yarkoni, al patrulea oficial a fost desemnat letonul Andris Treimanis, arbitru video a fost nominalizat italianul Marco Guida, iar arbitru asistent video conaţionalul său Michael Fabri.

Grinfeld (37 ani), arbitru internaţional din 2012, a arbitrat de două ori România la nivel de juniori Under-19, în preliminariile Campionatului European din 2016, un meci pierdut cu Elveţia (1-3) şi altul câştigat cu Andorra (2-0).

Germania, care a câştigat de două ori titlul european Under-21, în 2009 şi 2017, nu va conta în semifinală pe fundaşul Henrichs, suspendat.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Ce se întâmplă în China?

5 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!