Fotbal: Argentina - Diego Maradona, tratat ca un rege de adversari, cu ocazia zilei sale de naştere

Fotbal: Argentina - Diego Maradona, tratat ca un rege de adversari, cu ocazia zilei sale de naştere

Diego Maradona, actualul antrenor al echipei Gimnasia y Esgrima La Plata, a fost ovaţionat de suporterii formaţiei rivale Newell's Old Boys, cu o zi înaintea împlinirii vârstei de 59 ani, marţi seara, cu ocazia unui meci din Superliga de fotbal din Argentina.

Oficialii lui Newell's i-au pus la dispoziţie lui Maradona un fotoliu asemănător unui tron, de unde "regele" fotbalului argentinian a urmărit partida disputată la Rosario.

Jucătorii echipei Gimnasia i-au făcut la rândul lor un frumos cadou antrenorului lor, impunându-se cu scorul de 4-0 în acest joc, contând pentru etapa a 11-a a sezonului.

Gazdele i-au oferit, totodată, mai multe daruri lui Maradona, între care un tablou şi un tricoul special, în cadrul unei ceremonii.

"Este extraordinar, nu îmi vine să cred şi nu îmi imaginam asta! Vă mulţumesc pentru această primire şi pentru dragostea voastră", a spus cu ochii în lacrimi Maradona, care a evoluat ca jucător la Newell's în perioada 1993-1994.

Gimnasia, care a obţinut al doilea său succes de la startul acestui sezon, se află în continuare pe un loc retrogradabil şi are nevoie de mai multe victorii pentru a se menţine în divizia de elită.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ada Vîlceanu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Documente secrete despre Olaf Scholz, noul cancelar al Germaniei

2 „Bula va exploda” / Avertismentul legendarului investitor Jeremy Grantham

3 VIDEO Jenante imagini! / Loredana, dezmăț la restaurant cu „morcovul” italian

4 Ce spune un șofer STB, sub protecția anonimatului, despre greva care a paralizat orașul, despre presiunile sin…

5 Generalii PSD înainte de ședința CSAT...