Fotbal: Arjen Robben şi-a anunţat retragerea

Fotbal: Arjen Robben şi-a anunţat retragerea

Fostul internaţional olandez Arjen Robben şi-a anunţat finalul carierei, joi, la vârsta de 37 de ani, informează cotidianul L'Equipe.

Robben, care a făcut anunţul pe contul său de Twitter , îşi mai anunţase retragerea în iulie 2019, pe când evolua la echipa germană Bayern Munchen, însă a luat prin surprindere lumea fotbalului în vara trecută, când a anunţat că revine pe teren pentru a juca la FC Groningen, modesta formaţie din prima ligă olandeză, la care s-a format ca jucător.


În luna februarie, Robben sugerase că se gândeşte să agaţe ghetele în cui, de această dată definitiv, dacă starea sa fizică nu se va îmbunătăţi, după o accidentare care l-a ţinut pe tuşă aproape şase luni.

Arjen Robben a cucerit opt titluri în Bundesliga, cinci Cupe ale Germaniei, precum şi Liga Campionilor (în 2013) cu Bayern Munchen, între alte trofee.
AGERPRES (AS/editor: Vlad Constantinescu, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale