Fotbal: AS Roma merită să joace finala Europa Conference League, crede Mourinho

Fotbal: AS Roma merită să joace finala Europa Conference League, crede Mourinho

Antrenorul Jose Mourinho a avertizat că este în continuare dornic de glorie şi crede că echipa sa, AS Roma, merită să joace finala Europa Conference League, informează DPA.

Fostul tehnician al lui Chelsea şi Manchester United a fost anunţat pe banca Romei în urmă cu exact un an, pe 4 mai 2021. Actuala sa formaţie este pe locul 5 în Serie A, când mai sunt trei etape, iar joi va încerca să obţină calificarea în finala primei ediţii a Europa Conference League, urmând s-o întâlnească acasă pe Leicester, cu care a remizat în semifinala tur, 1-1.

Portughezul vrea să aducă primul trofeu pentru AS Roma după 14 ani.

"Îmi place foarte mult. Mă bucur în fiecare zi că vin la terenul de antrenament. Vreau mai mult? Da, vreau mai mult. Vreau ca în sezonul viitor să mă pot gândi la mai mult? Cunoşteam proiectul, natura sa, şi îmi place să-l împărtăşesc în fiecare zi cu jucătorii. Ei vor să crească, sunt alături de ei, încerc să dau tot ce am. Munca a fost atât de grea pentru noi toţi, cred că merităm sa încheiem sezonul cu ceva de sărbătorit. Un trofeu ar fi formidabil. Sigur că e un lucru bun şi să încheiem pe un loc care să ne permită să jucăm în sezonul viitor într-o cupă europeană. Mâine e un pas mare", a afirmat Mourinho.

Cealaltă semifinală le opune pe Feyenoord Rotterdam şi Olympique Marseille. Finala va avea loc pe 25 mai la Tirana.

"Întotdeauna vreau să câştig meciul următor, dacă acesta este semifinala, cu atât mai bine. Desigur, semifinala îţi dă dreptul să joci o finală, dacă nu eşti demis înaintea finalei. Nu e doar meciul următor, e un meci special. Pentru noi a fost un drum lung, diferit de cel al lui Leicester, noi am fost în Europa Conference League din prima zi şi prima zi a fost foarte, foarte grea. Aşadar, după 14 meciuri avem şansa de a juca finala şi trebuie să facem tot ce putem", a spus Mourinho.
AGERPRES (AS/editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…