Fotbal: Atmosferă relaxată la primul antrenament deschis al lui Messi la PSG

Fotbal: Atmosferă relaxată la primul antrenament deschis al lui Messi la PSG

Râsetele şi atmosfera relaxată, observate vineri la primul antrenament deschis al lui Lionel Messi la Paris Saint-Germain, reflectă integrarea fără probleme a argentinianului la noua lui echipă, transmite EFE.

Messi s-a antrenat joi prima oară cu PSG, dar sesiunea a avut loc cu porţile închise, însă clubul parizian a deschis vineri porţile pentru 60 de jurnalişti acreditaţi, care au avut însă nevoie de un certificat medical pentru a intra în baza sportivă. Accesul fanilor nu a fost însă permis.

La încălzire, Messi s-a aflat între Neymar şi Mbappe, iar apoi alături de conaţionalul său Ander Herrrera. Replicile dintre jucătorii de la PSG au avut loc în limba franceză şi spaniolă.

Baza lui PSG, botezată Ooreedoo în 2013, se află la circa 23 km de capitala franceză. La antrenamentul de vineri, circa 20 de suporteri s-au aflat la intrare, majoritatea tineri, dar şi familii cu copii.

Foto: (c) CHRISTOPHE PETIT TESSON/EPA



Fundaşul Sergio Ramos, transferat pe 8 iulie, după ce a semnat un contract pe doi ani, nu s-a antrenat vineri alături de echipă, pentru că a acuzat probleme musculare la gamba stângă.

Ziarul L'Equipe a titrat vineri ''Noii galactici'', făcând referire la tridentul Messi-Naymar-Mbappe, care aminteşte de galacticii madrileni de la începutul anilor 2000, cu Zidane, Ronaldo şi Beckham în frunte.

PSG joacă sâmbătă acasă cu Strasbourg, în etapa a doua a Ligue 1. În primul meci, parizienii au obţinut o victorie muncită în deplasare cu nou promovata Troyes (2-1), pe 7 august.

Nu este prevăzut ca Messi să debuteze sâmbătă, dar PSG îl va prezenta oficial pe starul argentinian pe Parc des Princes, alături de alte patru transferuri ale verii: Gianluigi Donnarumma, Sergio Ramos, Achraf Hakimi şi Georginio Wijnaldum.
AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...