Fotbal: Barcelona - Un interviu al lui Inesta a provocat rănirea uşoară a 18 persoane

Fotbal: Barcelona - Un interviu al lui Inesta a provocat rănirea uşoară a 18 persoane

Un accident a provocat rănirea uşoară a 18 persoane pe un mic stadion din Barcelona, unde erau montate structuri provizorii de unde era urmărit un interviu televizat al lui Iniesta înaintea plecării sale de la Barca, a anunţat municipalitatea.

Printre răniţi se află doi minori, în timp ce ''alte 12 persoane, fără răni grave, au fost transferate spre diferite centre de îngrijire medicală'', a declarat un purtător de cuvânt municipal, precizând că majoritatea prezintă ''simple echimoze''.

Accidentul a survenit prăbuşirii unei structuri uşoare în timp ce mijlocaşul blaugrana în vârstă de 34 ani, care a disputat duminică ultimul său meci cu Barca, participa pe un teren municipal ale cărui tribune se aflau în amenajare la o dezbatere în cadrul emisiunii ''Chester'' a canalului Telecinco.

Mediaset, proprietara Telecinco, a regretat incidentul pe Twitter şi ''le-a dorit victimelor însănătoşire grabnică''.

Emblematicul căpitan al Barcei a întors duminică o pagină de 22 la clubul catalan şi ezită în continuare dacă să-şi continue cariera în China sau în Japonia. AGERPRES (autor: Teodora Oprea, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”