Fotbal: Barcelona a ajuns la un prim acord cu mijlocaşul Adrien Rabiot, susţine presa franceză

Fotbal: Barcelona a ajuns la un prim acord cu mijlocaşul Adrien Rabiot, susţine presa franceză

Clubul spaniol FC Barcelona a ajuns la un prim acord cu mijlocaşul Adrien Rabiot, al cărui contract cu Paris Saint Germain va intra în ultimele 6 luni începând cu 1 ianuarie, informează publicaţia franceză Le Parisien, citată de agenţia EFE.

Cotidianul parizian nu indică sursele, dar susţine că transferul lui Rabiot de la PSG la Barcelona s-ar putea realiza chiar în cursul acestei săptămâni.

"Barcelona a ajuns la un prim acord cu mijlocaşul francez Adrien Rabiot în ceea ce priveşte salariul şi bonusul care urmează să îl primească la semnarea contractului, în ciuda faptului că gruparea catalană a dezminţit orice contact cu jucătorul", infomează Le Parisien.

Cotidianul de sport L'Equipe menţionează de asemenea că şansele ca Adrien Rabiot să semneze cu FC Barcelona au crescut în ultimele zile, dar precizează că există interes pentru transferul mijlocaşului şi din partea cluburilor Liverpool, Tottenham şi Juventus Torino.

Clubul spaniol de fotbal FC Barcelona a confirmat, duminică, într-un comunicat de presă, interesul pentru transferul lui Adrien Rabiot, dar a dezminţit încheierea unui acord cu mijlocaşul formaţiei Paris Saint-Germain.

În vârstă de 23 de ani, Rabiot poate semna cu orice alt club începând cu 1 ianuarie, când intră în ultimele 6 luni de contract cu PSG. Din luna iunie, el poate pleca fără ca PSG să primească vreo sumă de transfer.
AGERPRES (AS-editor: Marius Ţone, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Asta e Rusia, oameni buni!

4 Umilință fără precedent pentru Armata SUA! / Trupe rusești au intrat într-o bază care găzduiește militari americani în Niger

5 Așa o fi?