Fotbal: Bayern Munchen are patru jucători infectaţi cu COVID-19

Fotbal: Bayern Munchen are patru jucători infectaţi cu COVID-19

Patru jucători de la Bayern Munchen, inclusiv portarul Manuel Neuer şi atacantul Kingsley Coman, au fost testaţi pozitiv la noul coronavirus şi vor rata primul antrenament al anului, amânat de duminică pentru luni din motive sanitare, a anunţat clubul bavarez, citat de AFP.

Manuel Neuer, Kingsley Coman, Corentin Tolisso şi Omar Richards au fost testaţi pozitiv la COVID19, alături de antrenorul secund Dino Toppmueller, şi au intrat în carantină la locuinţele lor, a precizat clubul Bayern Munchen .

Cei patru vor lipsi de la primul antrenament al anului, amânat de duminică pentru luni pentru măsuri de igienizare în contextul actual al pandemiei.

Înainte de sesiunea de antrenament de luni, toţi jucătorii şi membrii corpului tehnic vor fi supuşi testelor PCR.

Bayern nu a putut conta în decembrie pe mijlocaşul Joshua Kimmich, contaminat în luna noiembrie, dar care a acceptat în final să se vaccineze în ultima lună a anului cu prima doză.

Campionatul german Bundesliga se reia pe 7 ianuarie, dar meciurile se vor desfăşura cu porţile închise, din cauza creşterii numărului de infectări din Germania.

Bayern va primi pe 7 ianuarie vizita formaţiei Borussia Moechengaldbach.
AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”