Fotbal: Benzema va fi în lotul Franţei pentru EURO 2020, scrie Le Parisien

Fotbal: Benzema va fi în lotul Franţei pentru EURO 2020, scrie Le Parisien

Karim Benzema, atacantul lui Real Madrid, care nu a mai fost convocat de mai bine de cinci ani la naţionala Franţei, va fi în lotul de 26 de jucători pentru EURO 2020 ce va fi anunţat marţi seară de selecţionerul Didier Deschamps, scrie ziarul Le Parisien, citat de France Football.

Luni seară, L'Equipe a surprins pe toată lumea emiţând ipoteza revenirii lui Karim Benzema la echipa naţională. Marţi dimineaţă, Le Parisien a anunţat că atacantul de 33 de ani va fi inclus în lotul pentru EURO 2020.

Potrivit ziarului, Didier Deschamps a decis să-l ierte pe jucător, după ce a considerat mult timp că numărul 9 a depăşit o linie roşie când a declarat că selecţionerul "a cedat sub presiunea unei părţi rasiste a Franţei" atunci când el nu a fost convocat pentru EURO 2026.

O răsturnare de situaţie care până la urmă nu ar fi chiar atât de incredibilă ţinând cont de mai multe decizii luate în ultimii ani de Deschamps.

Tehnicianul l-a chemat din nou la lot pe Adrien Rabiot deşi nimeni nu-şi imagina că mijlocaşul lui Juventus nu va mai purta tricoul naţionalei cât timp va rămâne actualul selecţioner. De asemenea, Deschamps s-a răzgândit în privinţa lui Hatem Ben Arfa sau Andre-Pierre Gignac.

Aceste cazuri au fost comentate în epocă, însă o eventuală revenire a lui Benzema ar avea un răsunet mult mai mare.
AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa