Fotbal: Berlusconi a confirmat că vinde clubul AC Milan unui grup de investitori chinezi

Fotbal: Berlusconi a confirmat că vinde clubul AC Milan unui grup de investitori chinezi

Președintele și patronul clubului AC Milan, Silvio Berlusconi, a declarat cu prilejul externării din spitalul unde a suferit o operație pe cord deschis că va vinde acțiunile sale unui grup de investitori chinezi care va permite grupării rossonera să revină în prim planul fotbalului italian, european și mondial, relatează EFE.

''Ultima decizia a fost foarte importantă. Am decis să vând Milan cui este dispus să investească bani pentru a permite clubului să devină un protagonist în Italia, Europa și în lume. Am renunțat la cererile mele financiare, accept ceea ce mi s-a propus, fără a se lua în considerare valoarea mărcii Milan, dar doresc ca grupul chinez să accepte să investească în Milan cel puțin 400 milioane euro în următorii doi ani'', a declarat Berlusconi, 79 ani.

AC Milan a cucerit în era de 30 ani a lui Berlusconi 5 trofee în Liga Campionilor, 18 titluri naționale și 28 de trofee în total.

Fostul premier italian a fost internat la spitalul San Raffaele din Milano pe 7 iunie, la două zile după ce a suferit un atac de cord grav.

AGERPRES/(autor: Teodor Ciobanu, editor: Mihai Țenea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 Se sparge buboiul? / Oficial de top de la Kremlin: Armata rusă din Ucraina se poate afla într-o „situație dramatică până la sfârșitul verii”

3 Documente oficiale arată că mașinăria de război a Rusiei e gripată: Soldați luați cu arcanul, instrumentiști în forțele de elită, militari păcăliți

4 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

5 Armata SUA a urmărit luni un avion rusesc care a intrat de două ori în zona de identificare a apărării aeriene din Alaska