Fotbal: Berlusconi, noul patron al clubului Monza (D3),vrea doar jucători italieni, tineri şi fără tatuaje

Fotbal: Berlusconi, noul patron al clubului Monza (D3),vrea doar jucători italieni, tineri şi fără tatuaje

Silvio Berlusconi, noul proprietar al clubului italian de fotbal Monza, din Serie C, vrea să impună reguli stricte la noua echipă pe care a achiziţionat-o la finele lunii septembrie, informează cotidianul L'Equipe.

"Va fi o echipă tânără şi alcătuită doar din jucători italieni", a declarat, vineri, fostul preşedinte al clubului AC Milan din perioada 1986-2016.

Fostul premier italian, însoţit de Adriano Galliani, fostul său director general de la AC Milan, are planuri precise pentru viitorii săi jucători. "Ei vor trebui să aibă părul în ordine şi avem deja un frizer din Monza care a spus că îi va tunde gratuit. Totodată, nu vor purta barbă şi nici tatuaje, la fel cum nici cercei în urechi. De asemenea, vor fi exemple de curtoazie pe teren. Ei îşi vor cere scuze de la adversari în cazul unui fault şi îl vor trata pe arbitru ce pe un gentleman. Totodată, dacă li se vor cere autografe, nu vor face nişte desene, ci îşi vor scrie de manieră lizibilă numele şi prenumele. În acelaşi timp, ei vor fi îmbrăcaţi cu sobrietate şi gust. Vreau ceva total diferit faţă de fotbalul actual", a precizat Berlusconi.

Silvio Berlusconi a fost timp de 31 de ani patronul clubului AC Milan, începând din 1986, sub conducerea sa echipa de pe San Siro cucerind 29 de trofee, între care 8 titluri de campioană a Italiei şi 5 de campioană a Europei. El a vândut clubul milanez pentru suma de 740 milioane euro, în aprilie 2017. AGERPRES (editor: Vlad Constantinescu, editor online: Andreea Lăzăroiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Omul finanțelor OMV, vizită intempestivă la București

2 ULTIMA ORĂ DIICOT a extins urmărirea penală în cazul fraților Tate / Care sunt noile acuzații

3 Această imagine este reală...

4 VIDEO Ciudatul caz al femeii care și-a văzut soțul mort în 2014 într-o reclamă recentă

5 Americanii trimit în Ucraina varianta „rachetă” a tancului Abrams