Fotbal: Bogdan Stancu a contribuit cu un gol şi o pasă de gol la victoria obţinută în deplasare de Genclerbirligi

Fotbal: Bogdan Stancu a contribuit cu un gol şi o pasă de gol la victoria obţinută în deplasare de Genclerbirligi

Atacantul român Bogdan Stancu a reuşit un gol şi o pasă de gol în meciul câştigat de Genclerbirligi Ankara cu scorul de 3-1, sâmbătă, în deplasare, în faţa formaţiei Goztepe Izmir, în etapa a 32-a a campionatului de fotbal al Turciei.

Stancu a pasat decisiv pentru ivorianul Giovanni Sio (33), care a deschis scorul, iar apoi a dublat avantajul oaspeţilor (45+2), pentru ca beninezul Stephane Sessegnon (75 - penalty) să înscrie al treilea gol al echipei din Ankara. Pentru Goztepe a punctat Alpaslan Ozturk (90).

Stancu, înlocuit în min. 87, se află pe locul al cincilea în clasamentul golgheterilor, cu 14 goluri marcate în 23 de partide, devansat de Papiss Demba Cisse (Alanyaspor), 22 goluri, Alexander Sorloth (Trabzonspor), 21 goluri, Adis Jahovic (Yeni Malatyaspor), Vedat Muriqi (Fenerbahce), câte 15 goluri.

Genclerbirligi, care ocupă locul 12, cu 36 de puncte, a obţinut o victorie importantă în lupta pentru evitarea retrogradării.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Preda)

Sursa foto: Gençlerbirliği Spor Kulübü /Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”