Fotbal: Bogdan Stancu a contribuit cu un gol şi o pasă de gol la victoria obţinută în deplasare de Genclerbirligi

Fotbal: Bogdan Stancu a contribuit cu un gol şi o pasă de gol la victoria obţinută în deplasare de Genclerbirligi

Atacantul român Bogdan Stancu a reuşit un gol şi o pasă de gol în meciul câştigat de Genclerbirligi Ankara cu scorul de 3-1, sâmbătă, în deplasare, în faţa formaţiei Goztepe Izmir, în etapa a 32-a a campionatului de fotbal al Turciei.

Stancu a pasat decisiv pentru ivorianul Giovanni Sio (33), care a deschis scorul, iar apoi a dublat avantajul oaspeţilor (45+2), pentru ca beninezul Stephane Sessegnon (75 - penalty) să înscrie al treilea gol al echipei din Ankara. Pentru Goztepe a punctat Alpaslan Ozturk (90).

Stancu, înlocuit în min. 87, se află pe locul al cincilea în clasamentul golgheterilor, cu 14 goluri marcate în 23 de partide, devansat de Papiss Demba Cisse (Alanyaspor), 22 goluri, Alexander Sorloth (Trabzonspor), 21 goluri, Adis Jahovic (Yeni Malatyaspor), Vedat Muriqi (Fenerbahce), câte 15 goluri.

Genclerbirligi, care ocupă locul 12, cu 36 de puncte, a obţinut o victorie importantă în lupta pentru evitarea retrogradării.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Preda)

Sursa foto: Gençlerbirliği Spor Kulübü /Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...