Fotbal: Borussia Dortmund acuză FC Barcelona că îl manipulează pe Dembele

Fotbal: Borussia Dortmund acuză FC Barcelona că îl manipulează pe Dembele

Directorul executiv al clubului Borussia Dortmund, Hans-Joachim Watzke, a acuzat duminică echipa FC Barcelona că îl manipulează pe tânărul internațional francez Ousmane Dembele, care a tăiat toate legăturile cu gruparea germană de zece zile, în speranța că va putea forța astfel un transfer la formația spaniolă, informează AFP.

"Credeți cu adevărat că un băiat de 20 de ani decide să nu mai vină la antrenament fără asentimentul noului club?", s-a întrebat Watzke în cursul unui interviu acordat postului de televiziune Sky Sports. El a adăugat că jucătorul va trebui să-și ceară scuze dacă dorește să revină la echipă.

Chestionat în legătură cu discuțiile purtate cu FC Barcelona pe tema acestui transfer, oficialul lui Dortmund a confirmat că a avut loc o întâlnire cu reprezentanții clubului catalan, însă nu s-a putut ajunge la niciun acord.

"Am constatat că pozițiile noastre sunt foarte îndepărtate și ne-am despărțit fără niciun rezultat", a adăugat Watzke, afirmând că, după întâlnirea respectivă, Dembele a boicotat antrenamentul din 10 august, fără să anunțe pe cineva.

Directorul executiv al clubului Borussia Dortmund evaluează la "50%" șansele ca transferul lui Dembele la FC Barcelona să se realizeze, repetând că echipa sa nu este dispusă la nicio negociere, menținându-și pretențiile inițiale, evaluate de presa germană la 130 milioane euro.

"Ousmane a refuzat, pur și simplu, să-și facă treaba. El a intrat în grevă și a fost suspendat. De atunci, jucătorul nu a cerut ridicarea suspendării sale", a mai spus Hans-Joachim Watzke.

Dacă FC Barcelona nu va plăti suma solicitată, Dembele "va fi din nou aici (la Dortmund), pe 1 septembrie", a continuat oficialul Borussiei. "Sunt sigur că va avea din nou plăcerea de juca. Însă dacă acest lucru se va produce, va trebui ca jucătorul să-și facă mea cupla foarte clar, în fața clubului și a echipei", a subliniat Watzke.

AGERPRES (editor: Mihai Dragomir, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...