Fotbal: Buget de 2 milioane de euro pentru trei amicale, un turneu de pregătire și cantonamentul naționalei la EURO 2016

Fotbal: Buget de 2 milioane de euro pentru trei amicale, un turneu de pregătire și cantonamentul naționalei la EURO 2016

Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a aprobat, luni, un buget de aproximativ 2 milioane de euro pentru organizarea a trei partide amicale ale echipei naționale, un turneu de pregătire în Italia și cantonamentul României la EURO 2016.

'Comitetul Executiv a aprobat bugetul pentru turneul din Italia al echipei naționale, cele două meciuri cu RD Congo și Ucraina, meciul cu Georgia de acasă și implicit cantonamentul de la EURO. Suma totală este undeva aproape de 2 milioane de euro', a anunțat președintele FRF, Răzvan Burleanu, la finalul ședinței Comitetului Executiv.

Oficialul afirmat că Federația Română de Fotbal, la solicitarea clubului Dinamo, va realiza pe cheltuiala proprie o replică a Cupei României pentru a fi trimisă în Camerun, la mormântul fotbalistului Patrick Ekeng, decedat la 6 mai, pe teren, în timpul partidei cu FC Viitorul. 'Acest trofeu este transmisibil. Dacă Dinamo câștigă, în mod sigur o medalie de câștigător va fi dată în memoria lui Patrick Ekeng.

Dacă Dinamo ne solicită, noi vom oferi sprijin pentru a se crea o replică pentru a fi trimisă în Camerun. Pe banii federației. De asemenea, o să ne gândim la o formă de a sprijini familia lui Ekeng', a precizat Răzvan Burleanu.

AGERPRES (autor: Marius Țone, editor: Mihai Țenea, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Bianca Drăgușanu, amantă, prostituată, psihopată…” / Daria Radionova l-a dat în fapt pe Alex Bodi!

2 VIDEO Actorul PSD George Ivaşcu, noul Mare Maestru al Marii Loji Naţionale din România

3 Așa e!

4 Ce avere ar avea în realitate Gigi Becali. Dumitru Dragomir face dezvăluiri

5 „Acolo sunt mulți rechini cu diverse interese” / Noi dezvăluiri din interiorul Ministerului Sănătății