Fotbal: Camora(CFR Cluj) - Acest arbitru a fost penibil, meritam să mergem mai departe dacă nu era el

Fotbal: Camora(CFR Cluj) - Acest arbitru a fost penibil, meritam să mergem mai departe dacă nu era el

Căpitanul echipei de fotbal CFR Cluj, Mario Camora, a declarat, joi seara, după înfrângerea din partida cu Young Boys din Europa League (1-2), că formaţia sa merita să câştige şi să se califice în primăvara europeană dacă nu era arbitrul francez Benoît Bastien pe care l-a catalogat drept "penibil".

Foto: (c) PETER KLAUNZER/EPA


"Acest arbitru a fost penibil, nu găsesc alt cuvânt. A fost penibil. Noi vorbim de arbitrii de la noi, dar acest arbitru este penibil. Eu nu ştiu cum arbitrează el în Europa League, pentru că e un arbitru penibil. Cum să dai (n.r. - penalty), când nici măcar cei de la Young Boys nu au cerut penalty? Iar la faza aceea dacă trebuie să dai fault, dai fault pentru portarul nostru, pentru că e în careul de şase metri. Nu am alt cuvânt pentru acest arbitru decât că e penibil", a spus fundaşul formaţiei ardelene la postul Digi Sport.

"În Europa League eu nu am văzut aşa ceva în viaţa mea. Nici la televizor, nici la vreun meci jucat. Cred că toată lumea a văzut ce a făcut acest arbitru. Trebuie să felicităm echipa pentru că am făcut un meci excelent. Am dominat tot meciul şi meritam să mergem mai departe dacă nu era acest arbitru", a adăugat Camora.

Echipa de fotbal CFR Cluj a fost eliminată din Europa League, după ce a fost învinsă cu 2-1 (0-0) de formaţia elveţiană Young Boys, joi seara, pe Stadionul Wankdorf din Berna, în ultima etapă a Grupei A.

Foto: (c) PETER SCHNEIDER/EPA


Gruparea ardeleană, care avea nevoie de victorie la Berna pentru a se califica în şaisprezecimile de finală, conducea cu 1-0 în min. 90, când arbitrul a dictat un penalty controversat pentru elveţieni, iar ulterior a eliminat alţi doi jucători ai campioanei României.
AGERPRES (V, AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Preda)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...