Fotbal: Campionatul Bulgariei - ''Dublă'' reușită de Keșeru pentru Ludogoreț

Fotbal: Campionatul Bulgariei - ''Dublă'' reușită de Keșeru pentru Ludogoreț

Atacantul român Claudiu Keșeru a marcat două goluri pentru Ludogoreț Razgrad, care a învins cu scorul de 4-0 formația Cerno More Varna, luni seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a patra a fazei play-off a campionatului de fotbal al Bulgariei.

Keșeru a înscris în minutele 7 și 45, ultimul din penalty, celelalte goluri fiind semnate de José Palomino (37) și de Wanderson (39).

Keșeru a jucat tot meciul, primind un cartonaș galben în min. 61. Fundașul Cosmin Moți a fost și el integralist la Ludogoreț.

Claudiu Keșeru a reușit primele sale goluri în play-off și a ajuns la un total de 21 de goluri în 27 de partide de campionat.

În clasament, pe primul loc se află Ludogoreț Razgrad, cu 72 puncte, urmată de ȚSKA Sofia, 56 puncte, Levski Sofia, 56 pucte, Cerno More Varna, 46 puncte, FC Dunav Ruse, 45 puncte, Lokomotiv Plovdiv, 42 puncte.

AGERPRES (editor: Mihai Țenea, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…