Fotbal: CFR Cluj a reziliat contractul cu antrenorul Dan Petrescu

Fotbal: CFR Cluj a reziliat contractul cu antrenorul Dan Petrescu

Clubul de fotbal CFR Cluj a anunţat, luni, într-un comunicat de presă publicat pe site-ul său oficial, rezilierea contractului cu antrenorul principal Dan Petrescu, aflat în funcţie din 22 martie 2019.

"În cursul zilei de astăzi (n.r. - luni), clubul CFR 1907 Cluj şi Dan Petrescu au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. Dorim să îi mulţumim pentru toate performanţele realizate împreună în aceşti trei ani. Mulţumim, Dan Petrescu şi multă baftă mai departe în carieră", se menţionează pe site-ul campioanei en titre a României.

Despărţirea de tehnician vine la doar o zi după ce formaţia ardeleană a fost eliminată din Cupa României de CSM Poli Iaşi, scor 1-0, în şaisprezecimile competiţiei.

În campionatul Ligii I, CFR Cluj ocupă poziţia a treia în clasament, după 11 etape disputate, la 6 puncte în spatele liderului FCSB.

În vârstă de 52 de ani, Dan Petrescu este cel mai titrat antrenor din istoria grupării CFR Cluj, cu trei titluri consecutive câştigate, 2017/2018, 2018/2019 şi 2019/2020.

El a condus formaţia clujeană în două mandate, 10 iunie 2017 - 5 iunie 2018 şi 22 martie 2019 - 30 noiembrie 2020.

Conform informaţiilor vehiculate în mass-media, în locul lui Dan Petrescu ar putea fi instalat Adrian Mutu, în prezent selecţioner al echipei naţionale de tineret a României.
AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…