Fotbal: CFR Cluj anunţă oficial transferul lui Alexandru Ioniţă de la Astra Giurgiu

Fotbal: CFR Cluj anunţă oficial transferul lui Alexandru Ioniţă de la Astra Giurgiu

Clubul de fotbal CFR Cluj a anunţat, marţi, oficial transferul lui Alexandru Ioniţă de la Astra Giurgiu, mijlocaş care s-a alăturat încă de sâmbătă lotului condus de Dan Petrescu în stagiul de pregătire din Spania.

"Misiune îndeplinită: Alexandru Ioniţă este noul jucător al CFR-ului! Suntem bucuroşi să vă anunţăm că unul dintre cei mai buni mijlocaşi români ai momentului, Alexandru Ioniţă, a semnat cu CFR Cluj. Fotbalistul de 23 de ani a început deja pregătirile cu noua echipă şi este extrem de fericit că a ales să vină în Gruia. Clubul CFR Cluj îi doreşte să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul alb-vişiniu", informează site-ul oficial al grupării ardelene.

Mijlocaşul a declarat pentru site -ul citat că numele noului său club este "sinonim cu performanţa". "Nu aş fi putut să îmi doresc mai mult pentru această fază a carierei mele. CFR Cluj este sinonim cu performanţa, iar eu îmi doresc să realizez cât mai multe lucruri frumoase. Simt că fac parte din acest grup de mult timp, iar acesta este cel mai important pas pentru început", a afirmat Ioniţă.

Conform informaţiilor vehiculate în presa sportivă în ultima perioadă, Ioniţă a fost achiziţionat în schimbul sumei de 1 milion de euro, iar jucătorul a semnat un contract valabil până în vara anului 2022. AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)

Sursa foto: cfr1907.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”