Fotbal: Chiricheş, indisponibil o perioadă lungă, cu ruptură de ligament

Fotbal: Chiricheş, indisponibil o perioadă lungă, cu ruptură de ligament

Căpitanul naţionalei de fotbal a României, Vlad Chiricheş, accidentat în meciul cu Muntenegru, din Liga Naţiunilor, va fi indisponibil circa şase luni din cauza unei rupturi a ligamentului încrucişat anterior de la genunchiul stâng, a anunţat clubul italian Napoli, la care joacă fundaşul.

Chiricheş a fost vizitat în cursul dimineţii la clinica Villa Stuart de reputatul profesor Pier Paolo Mariani, iar operaţia a fost programată pentru după amiază.

Napoli nu va apela la mercato pentru a-l înlocui pe fundaşul român, scrie presa italiană, Luperto şi Maksimovic fiind alternativele pentru titularii Kalidou Koulibaly şi Raul Albiol.

Vlad Chiricheş s-a accidentat şi a fost înlocuit cu Mihai Bălaşa în minutul 31 al partidei cu Muntenegru, terminată la egalitate, 0-0, vineri, la Ploieşti, în Liga Naţiunilor.
AGERPRES (autor: Mihai Ţenea, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Simona Aruştei)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Etnicii minoritari din armata rusă au început să vorbească în limba nativă pentru a nu fi bombardați de ucraineni

2 Așa arată prostia made in Rusia...

3 O nouă ameninţare lansată de propaganda rusă: „Două rachete nucleare vor lovi imediat. Una la Washington, cealaltă la Londra” VIDEO

4 ULTIMA ORĂ Primul oficial ucrainean de top care admite că este „imposibil” ca Ucraina să învingă Rusia cu nivelul actual de sprijin din Occident

5 Foarte interesante amănunte!