Fotbal: Christoph Daum - Poate ar trebui să renunțăm la tricoul cu numărul 10 al echipei naționale

Fotbal: Christoph Daum - Poate ar trebui să renunțăm la tricoul cu numărul 10 al echipei naționale

Selecționerul Christoph Daum a declarat, marți, într-o conferință de presă, că poate ar trebui să se renunțe la tricoul cu numărul 10 al echipei naționale de fotbal a României deoarece suporterii îl supraevaluează după ce a fost purtat de Gheorghe Hagi și orice alt jucător din actuala generație care îl îmbracă ar fi dezavantajat.

"Poate ar trebui să renunțăm la numărul 10. Nu trebuie să supraevaluăm tricoul cu numărul 10. Pentru că atunci indiferent ce jucător îl va purta va fi un dezavantaj pentru el. Ar fi o mare presiune dacă ne gândim că numărul 10 a fost purtat de Hagi. Dar Hagi a fost un fotbalist de clasă mondială. Așa cum Cruyff a fost pentru Olanda sau Beckenbauer pentru Germania. Sunt jucători unici. Noi în Germania nu legăm valoarea unui fotbalist de numărul tricoului pe care l-a purtat. Dacă realitatea stă chiar așa aici, atunci poate chiar ar trebui să vorbesc cu jucătorii și să renunțăm la tricoul cu numărul 10", a spus selecționerul german al României.

Echipa națională a României întâlnește la 10 iunie, de la ora 21,45, selecționata Poloniei, la Varșovia, într-o partidă contând pentru preliminariile CM 2018. La 13 iunie, ora 21,00, România va disputa la Cluj-Napoca un meci amical cu Chile.

AGERPRES (autor: Marius Țone, editor: Mircea Lazaroniu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...