Fotbal: Claudiu Keşeru a semnat pentru UTA Arad

Fotbal: Claudiu Keşeru a semnat pentru UTA Arad

Atacantul Claudiu Keşeru (35 ani) a semnat un contract pe doi ani cu clubul UTA Arad, a anunţat Alexandru Meszar, conducătorul grupării din Liga I de fotbal.

''Prezint un jucător cu cel mai bun CV din istoria de 77 de ani a clubului UTA. Jucătorul a semnat un contract pe doi ani, plus unul opţional, jucător cu aproape 600 de meciuri la cel mai înalt nivel, 262 de goluri marcate, din care 13 la naţionala României, 85 de pase decisive, de opt ori campion, de trei ori golgheterul sezonului, cu meciuri şi goluri în Champions League şi Europa League'', a spus Meszar în prezentarea pe care i-a făcut-o internaţionalului român.

''Mă flatează descrierea domnului Meszar, (....) mă bucur să fiu aici. E primul meci de relaxare după şase luni şi mă bucur că într-un final am reuşit să-mi decid viitorul, că mă alături unui proiect extrem de interesant, unui club de tradiţie, un oraş care este însetat de performanţă. Este regiunea mea, unde cunosc mentalitatea, cunosc oamenii şi vreau să vă asigur de un singur lucru, indiferent de ce se va întâmpla pe teren eu voi da tot ce am'', a spus la rândul său Keşeru.

Claudiu Keşeru, produs al clubului FC Bihor, s-a transferat la doar 16 ani la FC Nantes, de care a aparţinut până în 2010. A mai evoluat în Franţa la Libourne, Tours, Angers şi Bastia, a jucat apoi la Steaua, Al-Gharafa (Qatar), a petrecut şase ani la Ludogoreţ Razgrad (2015-2021), iar anul trecut a revenit în România, la FCSB.

Keşeru a adunat 47 de meciuri la echipa naţională şi a marcat 13 goluri.

Balauru, Benga, Erico, Ubbink, Batha, Otele, Vukcevic, Isac şi Miculescu şi-au prelungit contractele cu UTA, care va fi pregătită din noul sezon de Ilie Poenaru. ''Bătrâna Doamnă'' s-a despărţit de croatul Filip Dangubic, lituanienii Modestas Vorobjovas, Rolandas Baravykas, Karolis Laukzemis, de Constantin Dima şi de italianul de origine română Nicolao Dumitru Cardoso.

Noul tehnician a mai anunţat transferurile fundaşului central albanez Erjon Hoxhallari şi fundaşului lateral Cristian Maxim de la Gaz Metan Mediaş, el poate juca fundaş dreapta sau stânga, menţionând că există negocieri şi cu Raul Şteau (Gaz Metan).
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...