Fotbal: Clubul FC U Craiova 1948, sancţionat cu 15.000 de lei de Comisia de Disciplină a FRF

Fotbal: Clubul FC U Craiova 1948, sancţionat cu 15.000 de lei de Comisia de Disciplină a FRF

Clubul FC U Craiova 1948 a fost sancţionat, miercuri, de Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal cu o penalitate în valoare de 15.000 de lei în urma incidentelor provocate de suporterii proprii la meciul cu Farul Constanţa, din etapa a 7-a a Ligii I.

"FC U Craiova 1948 vs. Farul Constanţa - Incidente - În temeiul art. 83.2.d din RD, se sancţionează clubul cu FC U Craiova 1948 penalitate sportivă de 15.000 lei", se menţionează în soluţia comisiei publicată pe site-ul oficial al LPF.

În timpul meciului FC U Craiova - Farul Constanţa, scor 1-1, un suporter al formaţiei oltene a aruncat din tribună şi l-a lovit cu un pantof pe arbitrul asistent Marius Badea.

Tot miercuri, Comisia de Disciplină i-a mai sancţionat cu câte o etapă de suspendare şi 740 de lei penalitate sportivă pe jucătorii Cosmin Florin Achim (FC Voluntari) şi Claudiu Belu Iordache (FC Rapid) pentru cartonaşele roşii primite în etapa a 7-a a Ligii I.
AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro