Fotbal: Clubul italian Napoli, 'devastat' de moartea lui Diego Maradona

Fotbal: Clubul italian Napoli, 'devastat' de moartea lui Diego Maradona

Clubul italian de fotbal Napoli şi-a exprimat regretul la aflarea veştii privind decesul fostei sale vedete, argentinianul Diego Maradona, afirmând că anunţul a fost ca o ''lovitură devastatoare'' atât pentru grupare cât şi pentru întregul oraş, scrie Reuters.

''Suntem în doliu!", a spus purtătorul de cuvânt al clubului, Nicola Lombardo. ''Ne simţim acum ca un boxer făcut KO. Suntem în stare de şoc'', a adăugat acesta.

Maradona a jucat la Napoli între 1984 şi 1991, ajutând echipa să câştige singurele sale două titluri în Serie A.

Diego Maradona a încetat din viaţă miercuri, la vârsta de 60 de ani, în urma unui stop cardiac, în locuinţa sa, a anunţat agentul şi prietenul său, Matias Morla, potrivit EFE.

"A murit Diego", a declarat, pentru EFE, Sebastian Sanchi, purtătorul de cuvânt al celui care a fost marele artizan al câştigării Cupei Mondiale 1986 de către Argentina.

În jurul orei locale 13:00 (16:00 GMT) unele media locale au informat că Maradona a suferit un stop cardiac la domiciliul său din provincia de Buenos Aires şi că cel puţin patru ambulanţe se îndreaptă spre locuinţa sa.

Decesul a fost anunţat puţin mai târziu de canalul Todo Noticias, care a asigurat că a vorbit cu Matias Morla, agentul şi prietenul lui Maradona. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…